Machiajul Smokey pentru ochi albaștri-verzi: Urmăriți videoclipul despre cum să obțineți un machiaj Smokey profesional

S-ar putea să crezi că obținerea unui aspect profesional al machiajului ochilor fumurii este prea complicat, dar cu îndrumarea potrivită, este complet realizabil. Acest tutorial video dezvăluie fiecare pas, de la aplicarea primerului la amestecarea nuanțelor în mod transparent. Experții sugerează folosirea tonurilor calde precum bronzul și cuprul pentru a completa ochii tăi albaștri-verzi, și chiar adăugarea unei atingeri de sclipici în colțurile interioare pentru un efect suplimentar. Ești curioasă să afli care tehnici funcționează cel mai bine și ce nuanțe să alegi? Descoperă sfaturile și trucurile care te pot ajuta să stăpânești acest stil uimitor de machiaj.

Alegerea nuanțelor potrivite

Machiajul Smokey pentru ochi albaștri-verzi: Urmăriți videoclipul despre cum să obțineți un machiaj Smokey profesional

Pentru a obține un machiaj profesional de tip „smokey eye”, începeți prin a alege nuanțe care să se potrivească culorii ochilor și tonului pielii. Pentru ochii albaștri-verzi, optați pentru tonuri calde precum bronzul, cuprul și aurul pentru a-și accentua culoarea ochilor. Aceste nuanțe vor face culorile albastru și verde să iasă în evidență. Dacă aveți ten deschis, alegeți nuanțe mai moi precum taupe și șampanie pentru un aspect mai natural. Tonurile de piele mai închise pot purta nuanțe mai adânci precum maro ciocolată și burgund. Aveți mereu o nuanță mată pentru estompare, o nuanță strălucitoare pentru pleoapă și o nuanță închisă pentru definire. Evitați culorile prea strălucitoare, deoarece acestea pot diminua efectul „smokey”. Alegerea nuanțelor potrivite stabilește o bază solidă pentru a crea un machiaj „smokey eye” uluitor și profesional.

Tutorial pas cu pas

Începeți prin aplicarea unui primer pe pleoape pentru a vă asigura că machiajul smokey eye rezistă întreaga zi și rămâne fără cute. Apoi, aplicați o nuanță de bază neutră pe întreaga pleoapă, creând un canvas neted. Utilizați o umbră de ton mediu în pliul pleoapei, amestecând cu grijă pentru a evita linii dure. Aplicați o nuanță mai închisă în colțul exterior al pleoapei, amestecând-o spre interior pentru adâncime. Pentru intensitate suplimentară, folosiți un eyeliner negru sau maro în lungul liniilor genelor superioare și inferioare, estompând ușor pentru un efect smokey. Finalizați cu o notă de sclipici în colțurile interioare ale ochilor pentru a-i face să iasă în evidență. Completați look-ul cu mai multe straturi de mascara volumizant.

Sfaturi și Trucuri de la Experți

Sfaturi și Trucuri de la Experți

Acum, că ai noțiunile de bază, iată câteva sfaturi și trucuri de la experți pentru a-ți ridica jocul de ochi afumați la un nivel profesional. În primul rând, întotdeauna folosește un primer pentru pleoape pentru a te asigura că umbra ta rezistă întreaga zi. Folosește un pensulă pufoasă pentru a amesteca culorile în mod uniform. Începe cu o nuanță de tranziție puțin mai închisă decât tonul pielii tale, apoi adaugă treptat nuanțe mai închise. Pentru a-ți scoate în evidență ochii albaștri-verzi, optează pentru tonuri calde precum bronzul sau cuprul. Pentru adâncime suplimentară, estompează un eyeliner închis aproape de linia genelor. Nu uita să evidențiezi colțurile interioare și osul sprâncenelor cu o nuanță deschisă și sclipitoare. În final, finisează cu câteva straturi de rimel voluminizator sau adaugă gene false pentru un efect dramatic.

Concluzie

Nu uita, practica face perfectul atunci când vine vorba de stăpânirea machiajului smokey eye. Alegând nuanțele potrivite și urmând tutorialul nostru expert, vei îmbunătăți frumos ochii tăi albaștri-verzi. Nu uita să adaugi o notă de sclipici pentru acea strălucire suplimentară. Cum se spune, „Ochii sunt ferestrele către suflet”, așa că asigură-te că ai ai tăi strălucesc puternic cu acest look uimitor. Urmărește videoclipul, urmează pașii și vei obține rezultate profesionale într-un timp foarte scurt.