10 moduri de a purta o eșarfă în păr: Află cum îți poți schimba look-ul cu o eșarfă

Nu este uimitor cum un accesoriu simplu precum o eșarfă poate transforma întreaga ta înfățișare? Poți să-ți îmbunătățești coafura cu aceste 10 moduri creative de a purta o eșarfă în păr. Imaginează-ți versatilitatea unei bentite clasice, eleganța șic a unei turbane boho sau farmecul vintage al unui înveliș Rosie. De la stiluri împletite la împachetări în coadă de cal și funde cu eșarfă, posibilitățile sunt infinite. Fie că vizezi un coc sofisticat accentuat sau un stil jucăuș pe jumătate ridicat, fiecare metodă oferă o nuanță unică. Ești gata să explorezi aceste opțiuni elegante?

Bentita clasica

Pentru un look atemporal și elegant, pur și simplu îndoaie-ți fularul într-o bandă lungă și leagă-l în jurul capului ca o bandă clasică. Începe prin a alege un fular care completează ținuta ta. Îndoaie-l pe lungime până când formează o bandă îngustă. Poziționează centrul fularului la ceafă, aducând capetele în sus peste cap. Fixează-l cu un nod sau fundă în vârf sau ușor dezechilibrat pentru un aspect jucăuș. Înfășoară orice capete libere pentru un finisaj elegant. Acest stil adaugă cu ușurință o notă de eleganță oricărei ținute, indiferent dacă porți blugi casual sau o rochie sofisticată. Perfect pentru a domoli firele rebele și a adăuga stil look-ului tău.

Turban boho

Transformă-ți look-ul cu un turban boho, înfășurând o eșarfă vibrantă în jurul capului, creând o combinație de stil fără efort și personalitate îndrăzneață. Începe prin a îndoi eșarfa într-o bandă lungă și îngustă. Plasează centrul la ceafă, trăgând capetele sus și peste frunte. Încrucișează capetele la linia părului, le învârte o dată, apoi adu-le înapoi la ceafă. Înfășoară capetele sub eșarfă în mod sigur. Ajustează țesătura pentru a adăuga volum sau netezime după cum dorești. Acest stil este perfect pentru zilele în care părul nu este cooperant sau când vrei o notă chic, boemă. Asortează-l cu ținute casual sau rochii fluide pentru a accentua sentimentul liber-spirit.

Inveliș Vintage Rosie

Îmbracă-ți iconul vintage interior cu șorțul atemporal Rosie, o modalitate jucausă și practică de a-ți ține părul în mod elegant în loc. Începe prin a-ți îndoi fularul într-o bandă lungă și îngustă. Centrează-l la ceafă, aducând capetele în sus către coronă. Leagă un nod sigur, lăsând capetele libere. Înfășoară orice păr liber înăuntru fularului pentru un aspect elegant. Ajustează nodul să fie ușor descentrat pentru un aspect retro fermecător. Acest stil nu numai că ține firele rebele sub control, dar adaugă și un aer nostalgic oricărei ținute. Perfect pentru zilele relaxate și seri elegante, șorțul Rosie este versatil și extrem de cool.

Fular împletit

Îmbunătățiți-vă coafura cu împletituri prin încorporarea unei eșarfe colorate în șuvițele dvs. pentru un aspect unic și elegant. Începeți prin a alege o eșarfă care completează ținuta dvs. Mai întâi, fixați-vă părul într-o coadă de cal mică. Apoi, îndoiți eșarfa pe lungime și legați-o în jurul bazei cozii de cal. Împărțiți-vă părul în trei secțiuni, încorporând eșarfa în una dintre șuvițe. Începeți să împletiți ca de obicei, asigurându-vă că eșarfa este țesută strâns cu părul dvs. Când ajungeți la capăt, fixați-l cu o elastică mică. Eșarfa adaugă o notă de culoare și textură, transformând o împletitură obișnuită într-un accesoriu șic și atrăgător. Experimentați cu diferite modele de eșarfe pentru diverse ocazii și stări de spirit.

Împletitură simplă cu coadă de cal scăzută

Pentru un aspect chic fără efort, înfășurați o eșarfă în jurul cozii de cal mică pentru a îmbina în mod armonios stilul și funcționalitatea. Începeți prin fixarea părului cu un elastic la baza gâtului. Alegeți o eșarfă ușoară, vibrantă, care să se potrivească cu ținuta dumneavoastră. Îndoiți eșarfa pe lungime până când are aproximativ două inci lățime. Înfășurați eșarfa în jurul bazei cozii de cal, acoperind elasticul. Legați un nod sau o fundă pentru a o fixa, lăsând capetele să atârne pentru un plus de eleganță. Acest aspect nu numai că adaugă o notă de culoare și textură, dar păstrează și părul în loc. Perfect pentru ieșiri casual sau pentru a adăuga o notă de eleganță stilului dumneavoastră de zi cu zi, înfășurarea cozii de cal mică este o alegere versatilă.

Accent înalt al cocului

Schimbați-vă aspectul folosind o eșarfă pentru a accentua un coc înalt, creând o coafură sofisticată și jucausă. Începeți prin a vă prinde părul într-o coadă de cal înaltă și fixați-l cu un elastic. Răsuciți coada de cal într-un coc și fixați-o cu agrafe. Apoi, luați o eșarfă vibrantă și o îndoițiți într-o bandă lungă. Înfășurați eșarfa în jurul bazei cocului, legând-o într-un nod sau într-un fundiță drăguță. Asigurați-vă că capetele eșarfei atârnă liber pentru un efect șic. Acest aspect nu numai că adaugă stil, dar menține, de asemenea, părul în loc. Alegeți eșarfe cu imprimeuri îndrăznețe sau culori vii pentru a face o declarație, ridicând cu ușurință stilul dumneavoastră de zi cu zi.

Fular Papion

Adăugați o notă de fantezie coafurii dvs. transformând o eșarfă într-un papion fermecător. Începeți prin selectarea unei eșarfe ușoare, colorate, care se potrivește cu ținuta dvs. Îndoiți eșarfa pe lungime până când are aproximativ două centimetri lățime. Strângeți-vă părul într-o coadă de cal sau într-un stil jumătate ridicat, apoi înfășurați eșarfa în jurul bazei. Legați un nod sigur, asigurându-vă că capetele sunt egale. Acum, creați papionul formând bucle cu fiecare capăt și legându-le împreună. Ajustați buclele și cozile la dimensiunea dorită. Această privire jucăușă funcționează minunat pentru ieșirile informale și adaugă o notă vintage ansamblului dvs. Nu uitați să o fixați cu câteva agrafe pentru o ținere suplimentară.

Coroana Încâlcită

Ridică-ți jocul coafurii transformând o eșarfă într-o coroană împletită uimitoare care emana eleganță boemă. Începe prin a îndoi eșarfa pe lungime la lățimea dorită. Așează centrul eșarfei la ceafă, asigurându-te că ai lungimi egale pe ambele părți. Învârte fiecare parte a eșarfei strâns, lucrând de jos în sus către partea de sus a capului. Încrucișează capetele învârtite unul peste celălalt pentru a forma o coroană și du-le înapoi la ceafă. Fixează capetele cu ace de păr sau leagă un nod discret. Acest look este perfect pentru festivaluri, zile la plajă sau orice ocazie în care vrei să adaugi o notă de șic facilă ansamblului tău.

Țesătură cu împletitură laterală

A țese o eșarfă într-o împletitură laterală este o modalitate trendy de a-ți însufleți coafura cu o notă de culoare și textură. Începe prin alegerea unei eșarfe ușoare care complementează ținuta ta. Îndoaie eșarfa pe lungime și leagă-o la baza gâtului tău, fixând-o în păr. Împarte-ți părul în trei secțiuni, incorporând eșarfa în una dintre secțiuni. Începe să împletești așa cum ai face în mod normal, asigurându-te că eșarfa este țesută în mod ordonat prin fiecare șuviță. Menține împletitura strânsă pentru un aspect rafinat sau las-o ușor desfăcută pentru o vibrație mai relaxată. Fixează capătul cu un elastic de păr și lasă capetele eșarfei să curgă liber pentru un finisaj chic fără efort.

Coafură jumătate prinsă

Obținerea unui stil chic jumătate sus cu o eșarfă este o modalitate perfectă de a combina funcționalitatea și eleganța în aspectul tău de zi cu zi. Începe prin a-ți despărți părul orizontal de la ureche la ureche. Adună jumătatea de sus și fixeaz-o cu un elastic de păr. Alege o eșarfă vibrantă, ușoară și pliaz-o într-o bandă îngustă. Înfășoară eșarfa în jurul bazei cocului tău, legând-o într-un nod sau fundiță sigură. Lasă capetele eșarfei să cadă pentru o eleganță suplimentară. Acest stil nu doar îți ține părul departe de față, dar adaugă și o notă jucausă și rafinată. Experimentează cu diferite modele și texturi de eșarfe pentru a se potrivi cu ținuta ta și starea de spirit.

Concluzie

Ești pregătit să-ți transformi coafura de zi cu zi? Cu aceste 10 moduri creative de a purta o eșarfă în păr, vei îmbunătăți cu ușurință aspectul tău. Își imaginezi să porți o turbană boho într-o zi și o înfășurare șic a cozii de cal la nivelul gâtului în ziua următoare. Nu este excitant să te gândești la toate noile stiluri pe care le poți încerca? Așa că ia-ți eșarfa preferată și experimentează aceste look-uri trendy și detaliate. Părul tău îți va mulțumi pentru această îmbunătățire stilistică!